header2

Ben je op zoek naar een vereniging, waar je op een hoger niveau kunt trainen en wedstrijden kunt gaan rijden? Dan ben je bij WV de Kannibaal op het goede adres.

We zijn vereniging waar het rijden van wedstrijden centraal staat. Dat kan zijn op de racefiets of op de tijdritfiets. De trainingen zijn daar ook op gericht.

De dames van de Kannibaal rijden verschillende wedstrijden door het hele land. De beginners starten hun wedstrijden met een interclubwedstrijd in de buurt en de ervaren wedstrijdrenners rijden de landelijke clubcompetitie, de topcompetitie en een etappe koers in Nederland of zelfs in het buitenland.

De dames van de Kannibaal zijn ambitieus. Ze hebben de laatste twee jaren in de top 3 gereden van de landelijke clubcompetitie. Als nieuwe renster kun je veel leren van de ervaren wedstrijdrenster.

Wil je geen wedstrijden rijden maar wél trainen op een hoger niveau, dan ben je ook altijd welkom bij de club.

 

Trainingen

In de winter fietsen we in het weekend veldtoertochten op de ATB/crosser of maken we een rustige duurtraining op de weg.

Op de woensdagavond hebben we een krachttraining bij FysioSportief in Groningen.

In de lente/zomer hebben we iedere dinsdagavond training. Vertrek vanaf Boonstra in Peize.

Je kunt 3x mee trainen. Daarna kun je beslissen om lid te worden van de Kannibaal.

Heb je nog vragen?

Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De webpartners van WV de Kannibaal in 2020

bikelife fysiosportief onlineveilingmeester
klaasdeboer  ridder
  
oliehoorn