Zaterdag 16 mei wordt de Inter Club Wedstrijd (ICW) Steenbergen verreden. Laagdrempelige wedstrijden die deelname van meerdere categorieën renners mogelijk maakt.

WV De Kannibaal is met 120 leden uitgegroeid tot een club van omvang en betekenis. Het organiseren van wedstrijden als bovenstaande hoort daarbij.

Inschrijven:

De uitslag wordt opgenomen via MyLaps en dus wordt er met transponders gereden. Om de registratie vlot te laten verlopen vragen we jullie om vooraf dit formulier in te vullen zodat de transpondernummers bekend zijn. Heb je geen transponder, dan zijn er een beperkt aantal bij de start beschikbaar. Geef op het inschrijfformulier aan wanneer je hiervan gebruik wilt maken. Rugnummers worden uitgegeven bij groepsaccommodatie De Zwerfsteen aan de Esweg 18, Roderesch. (nabij start/finish).

De inschrijfkosten zijn 5 euro te voldoen bij de rugnummeruitgifte.  Van dit bedrag gaat een euro naar het Ronald McDonald Huis Groningen.Er is geen prijzengeld, er wordt gestreden om de eer en bloemen voor de eerste 3 per wedstrijd.

Programma:

Het programma voor Steenbergen ziet er als volgt uit:

  • Om 13.00u starten de heren: Sportklasse, Basisleden, Master50+/60+ en Nieuwelingen. 7 ronden is 48 km.
  • Om 13.02u starten de dames: Club-elite, Amateurs, Junioren, Nieuwelingen en Basisleden. 6 ronden is 41 km
  • Om 15.00u starten de heren: Amateurs, Junioren en Masters 40+. 9 ronden is 61 km.

Parcours:

Het parcours wordt niet permanent afgesloten. Kruisingen worden bewaakt door verkeersregelaars en verkeer wordt in de rijrichting van de koers (rechtsom) gestuurd.

steenbergen parcours

ICW Steenbergen wordt mede mogelijk gemaakt door:

rabobank zwerfsteen

Rabobank Noordenveld West Groningen.

Supporter van jouw club

Groepsaccommodatie

Activiteiten

Vergaderen